Let op:

Indien u in de gemeente Bladel een huwelijk of geregistreerd partnerschap wilt afspreken dient u vooraf telefonisch contact op te nemen om een datum en tijdstip te reserveren.


Alleen als één of beide partners ingeschreven zijn in de basisregistratie personen van de gemeente Bladel, komt u in aanmerking voor een kosteloos huwelijk of partnerschapsregistratie.  Er mogen dan maximaal 10 personen bij de voltrekking / registratie aanwezig zijn.  Zie voor de verdere voorwaarden onze website.  


Voordat u een huwelijk/partnerschap reserveert, zorg voor de volgende documenten:

kopieën legitimatiebewijzen van u beiden en van de getuigen. Bij een vrije locatie de toestemming van de eigenaar van de locatie (een formulier hiervoor kunt u vinden op onze website).Oriëntatie

Hieronder ziet u onze ambtenaren en trouwlocaties. Door te klikken op een naam uit de lijst kunt u meer informatie bekijken. Door te klikken op het sterretje voegt u deze toe aan uw favorieten. Bij beschikbaarheid ziet u daarna een lijst met al uw favorieten. Alles wat u hier kiest zal bij uw aanvraag al ingevuld zijn.

U kunt maximaal 12 maanden in de toekomst plannen.

Kies een locatie, ambtenaar of beschikbaarheid
Starten